SNF Nostos

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Οι νέοι περιγράφουν τις εμπειρίες τους από το SNF Nostos 2021

15 Οκτωβρίου 2021

Το μέλλον ανήκει στους νέους, όπως και μεγάλο μέρος της επιτυχίας του φετινού SNF Nostos. Κατά τη διάρκεια των 5 ημερών του φεστιβάλ, 25 νέοι παρουσιαστές και 3 παρουσιαστές του MAD TV μας μετέφεραν στα παρασκήνια, και μοιράστηκαν μαζί μας original συνεντεύξεις με καλλιτέχνες, ομιλητές και συντελεστές. Εκπέμποντας ζωντανά από το SNF Nostos, οι νεαροί presenters μετέδωσαν τη χαρά της φετινής διοργάνωσης σε χιλιάδες ανθρώπους εκτός Αθηνών μέσα από 36 ανταποκρίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και του MAD, στο MAD TV και στο MAD Radio. Το πρόγραμμα SNF Nostos Young Presenters διοργανώθηκε σε συνεργασία με το MAD TV.

Τώρα, οι δυναμικοί νεαροί presenters μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους από το SNF Nostos 2021.

Έχοντας την ευκαιρία να ακούσω διαφορετικές απόψεις σχετικά με το θέμα της Ανθρωπότητας και της Τεχνητής Νοημοσύνης, καθώς και να συμμετάσχω σε μια από τις συζητήσεις, μου έδωσε τη δυνατότητα να εξερευνήσω ουσιαστικά τα ενδιαφέροντά μου, με έναν επιμορφωτικό αλλά και συναρπαστικό τρόπο.
Ελίζ Δρακοπούλου, 17 ετών  

Είχε προδιαγραφές εξωτερικού, δεν έχω δει κανένα φεστιβάλ καλύτερα οργανωμένο από το SNF Nostos. Οι εκδηλώσεις ήταν αρκετά πρωτοπόρες και πολύ δημιουργικές.
Θάνος Σανδρής, 14 ετών

Συνειδητοποιώντας πως κάθε μεγάλη διοργάνωση απαιτεί ακριβή προσχεδιασμό και άψογη συνεργασία, νιώθω τυχερή που συμμετείχα στο SNF Nostos και συνέβαλα με τον δικό μου τρόπο στο συλλογικό αυτό έργο. 
Νίκη Αμπατζή, 15 ετών

Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να συνεργαστώ με ανθρώπους της ηλικίας μου αλλά και επαγγελματίες του χώρου της τηλεόρασης και των social media.
Αφροδίτη Ζιούβα, 15 ετών

Είμαι σίγουρος ότι περάσαμε όλοι τέλεια και ότι γεμίσαμε από εμπειρίες και εικόνες που θα θυμόμαστε για πάντα.
Θάνος Πυλαρινός, 15 ετών

Σίγουρα αυτό που δεν έλειπε από κανέναν μας ήταν το χαμόγελο και η διάθεση γι’ αυτό που κάναμε. Αξέχαστες στιγμές!
Ειρήνη Χατζηδημητράκη, 15 ετών

Περάσαμε πολύ όμορφα και είχαμε άψογη συνεργασία που μας βοήθησε προκειμένου όλη η δράση να διεξαχθεί ομαλά και σωστά. Νιώθω ικανοποιημένη και ολοκληρωμένη!
Φωτεινή Τοκατλόγλου, 17 ετών

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορεί να περιγράψει το SNF Nostos δεν είναι με λέξεις αλλά με τραγούδια, χρώματα, συναισθήματα, και κυρίως αξέχαστες αναμνήσεις.
Αναστασία Γκανιάτσoυ, 15 ετών

Αισθάνθηκα ότι με κοινωνικοποίησε ξανά μετά την περίοδο της πανδημίας, αφού χρειάστηκε να συνεργαστώ με άτομα τα οποία δεν είχα συνεργαστεί ξανά. 
Σοφία Μαμαλή, 14 ετών

Είδαμε, ακούσαμε, γνωρίσαμε, αλλά και γνωριστήκαμε, αγχωθήκαμε, γελάσαμε,  “συνδεθήκαμε”, κάναμε τα απαραίτητα σαρδάμ και αφήσαμε ένα ανοιχτό ραντεβού για την επόμενη συνεργασία μας. 
Παναγιώτης Σεϊτανίδης, 16 ετών

Το να είσαι μέρος κάτι τόσο μεγάλου, αν και πρωτόγνωρο αρχικά, εξελίχθηκε σε κάτι που πραγματικά θα νοσταλγώ…
Γεωργία Τριαντοπούλου, 16 ετών

Γέμισα το καλοκαίρι μου με εμπειρίες που απέκτησα με καινούρια και ενδιαφέροντα άτομα και αναμνήσεις σε έναν κόσμο γεμάτο πολιτισμό, μουσική, τέχνη και αθλητισμό. 
Αμαρυλλίς Σταθοπούλου, 17 ετών

Οι δραστηριότητες που παρουσιάσαμε ήταν εποικοδομητικές και ψυχαγωγικές. Αυτές οι μέρες θα μου μείνουν αξέχαστες. 
Σταυρούλα Κωσταρίδη, 17 ετών 

Μια εμπειρία που με άφησε πραγματικά γεμάτη. Αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα το ξαναέκανα άλλες εκατό φορές... με το ίδιο χαμόγελο!
Ελισσάβετ Καλογιαννίδου, 17 ετών

Το ότι είχαμε την ευκαιρία να συνδράμουμε οι ίδιοι σε αυτή την προσπάθεια ήταν πραγματικά αξέχαστη εμπειρία! Τόσο οι άνθρωποι όσο και το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστα.
Δώρα Νικολοπούλου, 16 ετών 

Ήταν μια μοναδική εμπειρία που έδωσε τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με πολλούς νέους ανθρώπους από τον χώρο της τέχνης και της δημοσιογραφίας.
Μελίνα Μαρίνου, 17 ετών

Πέρασα πολύ όμορφα προσπαθώντας να συνεισφέρω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο φεστιβάλ, με βάση τις ικανότητές μου. 
Ναρντίν Αμπντέλ-Μαλάκ, 17 ετών

Το SNF Nostos με ξαναέφερε κοντά με όλα όσα είχα πεθυμήσει λόγω του κορονοϊού, με την τέχνη, τη μουσική αλλά κυρίως με τον κόσμο.
Ιωάννα Καραγιάννη, 18 ετών 

Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Γελάσαμε, χορέψαμε και σίγουρα θα το ξανακάναμε! 
Χρυσάνθη Καββαδά, 18 ετών

Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία γεμάτη γέλιο, καινούργιες φιλίες και φυσικά τέχνη!
Ελπίδα Λαζάρη, 17 ετών

Η εμπειρία του να συμμετέχεις ενεργά σε ένα τόσο δοτικό και δημιουργικό φεστιβάλ όπως το SNF Nostos είναι πολύ όμορφη και πρωτόγνωρη.
Γιάννης Γιαννόπουλος, 19 ετών

Ρυθμός, ζωντάνια, φιλική διάθεση και μεράκι επικρατούσαν όλες τις μέρες του φεστιβάλ που μας έκαναν να θυμηθούμε τι σημαίνει κανονικότητα.
Κώστας Παναγούλης, 20 ετών

Στο SNF Nostos ήρθαμε σε επαφή με πασίγνωστους καλλιτέχνες και επιστήμονες, συζητήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις, αναρωτηθήκαμε αλλά πάνω από όλα περάσαμε φανταστικά!
Κάλια Αρμενιάκου, 17 ετών

Είχα την ευκαιρία να συμμετέχω και εγώ ως παρουσιάστρια αλλά και να γνωρίσω επαγγελματίες παρουσιαστές, διάσημους καλλιτέχνες και, φυσικά, να δημιουργήσω καινούργιες παρέες.
Μαρία Αλεξία Παπαντονοπούλου, 17 ετών