SNF Nostos

STAVROS NIARCHOS FOUNDATION

Μουσική

The Casbah Club (Dan Donovan & George Vjestica, DJ set)

28 Αυγούστου 2021 , 20:00 - 21:00, Σκηνή στο Κανάλι

The Casbah Club (Dan Donovan & George Vjestica, DJ set)

Δύο μουσικοί που έχουν κάνει τη δική τους πορεία στην επιτυχία φέρνουν στην Ελλάδα το The Casbah Club, το DJ σχήμα που ξεσηκώνει τα πλήθη σε φεστιβάλ και μεγάλα events με σπάνια κλασικά κομμάτια από βινύλιο. Η δυναμική DJ συνεργασία θα φέρει στο SNF Nostos ήχους Jamaican Dub, Rock ‘n’ Roll, Parisian Beat, Garage Rock, Nothern Soul, Bollywood και πολλά περισσότερα.

O συνθέτης, κιμπορντίστας και remixer Dan Donovan με θητεία στα συγκροτήματα Big Audio Dynamite, Dreadzone και The Sisters of Mercy, και ο κιθαρίστας και πιανίστας George Vjestica, μέλος των Nick Cave & The Bad Seeds από το 2013, και με άλλες σημαντικές συνεργασίες όπως με τους Groove Armada, ανεβαίνουν στα deck και ετοιμάζονται να μας παρασύρουν σ’ ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο επιτυχίες.

*Αρχικά είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή του Paul Simonon ο οποίος δε θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους.

Για την εκδήλωση απαιτείται το SNF Nostos ID και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι τον μέγιστο επιτρεπτό αριθμό θεατών.
Ώρα προσέλευσης 18:30.
Μέγιστος αριθμός θεατών 755.


Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί με βάση τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύουν εκείνην την περίοδο σχετικά με την εξάπλωση της COVID-19.