SNF Nostos

STAVROS NIARCHOS FOUNDATION

Παιδιά & Οικογένειες

Θεραπευτική Άσκηση

27 - 29 Αυγούστου 2021, 18:30 - 21:30, Στίβος

Θεραπευτική Άσκηση

Το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence (SE) είναι ένα αθλητικό κέντρο που ανήκει στη Διεθνή Ένωση Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού (World Association of Sport Performance Centers, WASPC) και λειτουργεί υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο SNF Nostos εξειδικευμένοι καθηγητές φυσικής αγωγής και επιστήμονες υγείας που συνεργάζονται με το SE θα παρουσιάσουν ένα εισαγωγικό αθλητικό πρόγραμμα, με σκοπό την ανάδειξη της σωματικής άσκησης ως πρόληψη, αλλά και ως θεραπεία για την αποκατάσταση της υγείας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τα οφέλη της άσκησης καθώς και να συμμετάσχουν οι ίδιοι συμβάλλοντας στη σωματική και την ψυχική τους υγεία με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Ενήλικες
Mε σειρά προτεραιότητας, 20 συμμετέχοντες κάθε 30 λεπτά, με την επίδειξη του ατομικού SNF Nostos ID σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.     

Σχεδιασμός και Υλοποίηση: Αναγέννηση & Πρόοδος

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί με βάση τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύουν εκείνην την περίοδο σχετικά με την εξάπλωση της COVID-19.