SNF Nostos

STAVROS NIARCHOS FOUNDATION

Performing Arts & Installations

Just Human

27 Αυγούστου 2021, 19:30 - 20:00, Εναλλακτική Σκηνή ΕΛΣ

Just Human

Τι δίνει νόημα στη ζωή μας; Τι είναι αυτό που διαχωρίζει τον άνθρωπο από τη μηχανή; Πόσο μπορεί πραγματικά να συμβάλλει η τεχνητή νοημοσύνη στην ικανοποίηση των αναγκών μας; Η αμερικανίδα χορογράφος Beth Corning έρχεται στο SNF Nostos με το Just Human, μια χοροθεατρική παράσταση που εξερευνά τις πιο ζωτικές ανάγκες της ανθρωπότητας, αλλά και το πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη ανταποκρίνεται ή όχι σ΄ αυτές.

Η δημιουργός του The Glue Factory Project -μιας βραβευμένης σειράς χοροθεατρικών παραστάσεων με πρωταγωνιστές καλλιτέχνες άνω των 40, πρωτότυπων παραγωγών που εξερευνούν πανανθρώπινες αγωνίες για την ηλικία, τη φυλή και το φύλο- φέρνει στην Ελλάδα τη σύγχρονη οπτική της, την πλούσια κίνηση και το χαρακτηριστικό της χιούμορ.

Μέσα σε 30 λεπτά, η χορογράφος, μαζί με άλλους πέντε αναγνωρισμένους «ώριμους» χορευτές διασχίζει το τοπίο των ανθρώπινων διαδράσεων. Μέσα από τεχνικές χορού και θεάτρου, στεγνό χιούμορ και πάθος, αυτή η ώριμη ομάδα ανθρώπων ταξιδεύει στο μονοπάτι της χαράς, του φόβου και της επιθυμίας, αναζητώντας απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα της εποχής μας.

To Just Human δημιουργήθηκε ύστερα από ανάθεση του SNF Nostos.

Για την εκδήλωση απαιτείται το SNF Nostos ID και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι τον μέγιστο επιτρεπτό αριθμό θεατών.
Ώρα προσέλευσης 18:00.
Μέγιστος αριθμός θεατών 273.

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί με βάση τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύουν εκείνην την περίοδο σχετικά με την εξάπλωση της COVID-19.