SNF Nostos

STAVROS NIARCHOS FOUNDATION

Μουσική

Sofia Kourtesis – DJ Set

26 Αυγούστου 2021, 20:00 - 21:00, Σκηνή στο Κανάλι

Sofia Kourtesis – DJ Set

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της δίσκου (ΕΡ) Sarita Colonia από το Studio Barnhus, η Περουβιανή μουσικός, dj και παραγωγός Sofia Kourtesis ταξιδεύει από το Βερολίνο στο SNF Nostos για μια μοναδική house συναυλία που θα ταρακουνήσει σκηνή και θεατές με ηλεκτρονικούς dance παλμούς.

Η Sofia Kourtesis, με έδρα το Βερολίνο και καταγωγή από την Ελλάδα, κυκλοφόρησε το πρώτο της ομώνυμο EP άλμπουμ τον προηγούμενο χρόνο και αγαπήθηκε κατευθείαν από το κοινό με τα μουσικά κομμάτια της να πλημμυρίζουν τα κλαμπ και να εμφανίζονται σε πολυάριθμα remix. Δεν είναι τυχαίο το 8.0 που έλαβε από το Pitchfork με τον Philip Sherburne να σχολιάζει: “Το EP [της Kourtesis] είναι το είδος της house μουσικής που πάει λίγο παραπέρα από τις συμβάσεις και αποκηρύσσει τη ρουτίνα της λειτουργικότητας χωρίς ποτέ να ξεχνάει ότι ο σκοπός της είναι να κάνει τον κόσμο να χορεύει”.

Το δεύτερο και τελευταίο EP της Sofia Kourtesis εξελίσσει ακόμα περισσότερο την πρωτοτυπία της, με ήχους εμπνευσμένους από τον τόπο καταγωγής της, τις εμπειρίες της από όλο τον κόσμο, τις ταινίες που έχει αγαπήσει και τις ανθρώπινες συναντήσεις που έχει ζήσει.

Οι εμφανίσεις της Sofia Kourtesis είναι πάντα ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες, εύθυμες και μοναδικές, την ίδια στιγμή απόμακρες και γνώριμες. Το κοινό του SNF Nostos θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη συναρπαστική μουσική της Περουβιανής καλλιτέχνιδας, χορεύοντας σε ρυθμούς που ανοίγουν νέους ορίζοντες διατηρώντας παράλληλα μια ευχάριστη αίσθηση του οικείου.

Για την εκδήλωση απαιτείται το SNF Nostos ID και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι τον μέγιστο επιτρεπτό αριθμό θεατών.
Ώρα προσέλευσης 18:30.
Μέγιστος αριθμός θεατών 755.

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί με βάση τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύουν εκείνην την περίοδο σχετικά με την εξάπλωση της COVID-19.