SNF Nostos

STAVROS NIARCHOS FOUNDATION

Μουσική

ΜΕΛΙSSES & Friends

26 Αυγούστου 2021, 21:30- 22:45, Ξέφωτο

ΜΕΛΙSSES & Friends

Το 2020, το αγαπημένο συγκρότημα ΜΕΛΙSSES ανέβηκε στην κορυφή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)- στο Ενεργειακό Στέγαστρο του κτιρίου- και χάρισε στο κοινό ένα μοναδικό διαδικτυακό show που ανέβασε τη διάθεση των θεατών στα ύψη και τα views στο YouTube σε περισσότερα από 6.000.000 μέχρι σήμερα. Φέτος, οι ΜΕΛΙSSES επιστρέφουν στο SNF Nostos για μία μοναδική συναυλία από κοντά, ένα μεγάλο πάρτι, παρέα με φίλους καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη μουσικής επιβεβαιώνοντας ότι στη μουσική δεν υπάρχουν σύνορα.

Φέτος, μαζί τους στη σκηνή του SNF Nostos θα είναι η μία και μοναδική Καίτη Γαρμπή, ο ανατρεπτικός Toquel, και το Ηπειρώτικο πολυβραβευμένο μουσικό σχήμα «Κομπανία Βέρδη».

Με 10 τραγούδια στο ΤΟP 10 του Airplay Chart και 5 singles στο Νο1 για περισσότερες από 70 εβδομάδες αλλά και με περισσότερα από 300.000.000 views στο YouTube, το συγκρότημα έχει αποδείξει τόσο τη δυναμική του όσο και την αγάπη του κόσμου. Στα 12 χρόνια της καλλιτεχνικής τους δραστηριότητας έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής.

Οι ΜΕΛΙSSES έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερα από 1200 live αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με το κοινό. Μη χάσετε την ευκαιρία να το διαπιστώσετε και φέτος από κοντά με μια εκρηκτική καλοκαιρινή συναυλία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Μπορείτε να ζήσετε ξανά την περσινή συναυλία από τις ΜΕΛΙSSES εδώ.

Για την εκδήλωση απαιτείται το SNF Nostos ID και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι τον μέγιστο επιτρεπτό αριθμό θεατών.
Ώρα προσέλευσης 19:30.
Μέγιστος αριθμός θεατών 2.423.

Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

*Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί με βάση τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύουν εκείνην την περίοδο σχετικά με την εξάπλωση της COVID-19.