SNF Nostos

STAVROS NIARCHOS FOUNDATION

Παιδιά & Οικογένειες

The Chipolatas

25 - 29 Αυγούστου 2021, Pop - Up Event, Αγορά

The Chipolatas

Έπειτα από 29 χρόνια διεθνούς περιοδείας, οι The Chipolatas έχουν πλέον κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη του κοινού. Οι παραστάσεις τους μας υπόσχονται μια υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία που συνδυάζει τη σύγχρονη κίνηση, τη μουσική και την κωμωδία. Η folk μουσική συναντά την ηλεκτρονική και μαζί με την τέχνη των κλόουν δημιουργείται ένα κλασικό θέαμα από μια εκρηκτική τριάδα που μας ταξιδεύει στη γλύκα του παλιομοδίτικου τσίρκου και μας χαρίζει ένα νέο είδος όπου το παλιό και το νέο συνομιλούν αρμονικά.

Το 2004, το δυναμικό τρίο των Tristan Glover, Alfredo Pérez Muíño και Xampito Otero παρουσίασαν στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας τις παραστάσεις δρόμου “3-Style” σε διαφορετικά μέρη της πόλης, ενθουσιάζοντας όσους είχαν την τύχη να τους παρακολουθήσουν.
Το καλοκαίρι του 2021, οι εκπληκτικοί Chipolatas θα χαρίζουν στο κοινό του SNF Nostos δύο θεαματικές παραστάσεις κάθε απόγευμα, για όλες τις ημέρες του φεστιβάλ, όπου οι φυσικές δεξιότητες και η συγκέντρωση των καλλιτεχνών θα προκαλέσουν τον θαυμασμό.

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί με βάση τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύουν εκείνην την περίοδο σχετικά με την εξάπλωση της COVID-19.