SNF Nostos

STAVROS NIARCHOS FOUNDATION

Μουσική

DJ Sets by Nyege Nyege

25, 27, 29 Αυγούστου 2021, 23:30 - 01:00, Σκηνή στο Κανάλι

DJ Sets by Nyege Nyege

Φέτος, το SNF Nostos συνεχίζει τη συνεργασία του με τον αβανγκάρντ θεσμό ηλεκτρονικής μουσικής της Ουγκάντα Nyege Nyege και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζει εκρηκτικά DJ sets εκπληκτικών μουσικών από κράτη της αφρικανικής ηπείρου που δεν μπορούν παρά να ξεσηκώσουν το κοινό!

O μουσικός θεσμός Nyege Nyege αποτελεί μια συλλογική συνεργασία από την Καμπάλα της Ουγκάντα, η οποία ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό την προώθηση της αντισυμβατικής μουσικής καλλιτεχνών από την Ανατολική Αφρική αλλά στην πορεία επεκτάθηκε σε συνεργασίες με καλλιτέχνες από όλη την ήπειρο. Στο πλαίσιο του Nyege Nyege πραγματοποιούνται διαρκώς πάρτι και καλλιτεχνικές φιλοξενίες, λειτουργούν δύο δισκογραφικές εταιρείες και διοργανώνεται ένα πολυήμερο μουσικό φεστιβάλ κάθε χρόνο. Το όνομά του στην Αφρικανική γλώσσα Luganda σημαίνει “μια ξαφνική και ανεξέλεγκτη επιθυμία για χορό”.

Το αναλυτικό πρόγραμμα:
Τετάρτη 25 Αυγούστου: DJ Decay
Παρασκευή 27 Aυγούστου: Dj Diaki
Κυριακή 29 Αυγούστου: Don Zilla

Για την εκδήλωση απαιτείται το SNF Nostos ID και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι τον μέγιστο επιτρεπτό αριθμό θεατών.
Ώρα προσέλευσης 23:00.
Μέγιστος αριθμός θεατών 807.


Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί με βάση τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύουν εκείνην την περίοδο σχετικά με την εξάπλωση της COVID-19.