SNF Nostos

STAVROS NIARCHOS FOUNDATION

Παιδιά & Οικογένειες

Best of Circus

Επιμελημένο αρχειακό υλικό του SNFestival

28 Ιουνίου, 2020, 19:30 - 20:30, ΚΠΙΣΝ

Best of Circus

Γιορτάζοντας το Τσίρκο στο Summer Nostos Festival!

Τον Ιούνιο του 2015, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος άνοιξε για πρώτη φορά στο κοινό, για το τετραήμερο Φεστιβάλ Light Up the Night, προσφέροντας στους επισκέπτες του μία γεύση από το μέλλον.

Σε ένδειξη της φιλίας του, ο Ελβετός σχοινοβάτης David Dimitri, γιός του περίφημου κλόουν Dimitri από την Ελβετία, πρόσφερε στο κοινό του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ένα μαγευτικό θέαμα, καθώς διέσχισε σε ένα σχοινί, μια διαδρομή 280 μέτρων, από την κορυφή των δέντρων του πάρκου μέχρι την κορυφή του ενεργειακού στεγάστρου του ΚΠΙΣΝ.

Έκτοτε, το φεστιβάλ, που είναι πλέον γνωστό ως Summer Nostos Festival, περιλαμβάνει κάθε χρόνο στο πρόγραμμά του καλλιτέχνες του τσίρκου. Το φετινό πρόγραμμα, διάρκειας μιας ώρας, θα μας ταξιδέψει πίσω σε ορισμένες από τις πιο αγαπημένες και αξέχαστες στιγμές των τελευταίων πέντε χρόνων του τσίρκου, που είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όλοι μαζί στους υπέροχους εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ. Συντονιστείτε μαζί μας, για να παρακολουθήσετε τον περίπατο του Dimitri πάνω στο σχοινί από διαφορετικές οπτικές γωνίες, ακόμη και μέσα από τα δικά του μάτια. Μαζί θα γιορτάσουμε την ομορφιά και την τέχνη του πρωτοποριακού θιάσου Barcode Circus και τον χαρούμενο ενθουσιασμό των βραβευμένων κωμικών της Compagnie Soralino.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: David Dimitri, Lea Toran Jenner, Shaunna Kotka, Barcode Circus Company, Compagnie Soralino

Παρουσιάζει ο Γιώργος Χατζηπαύλου

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση εδώ.