SNF Nostos

STAVROS NIARCHOS FOUNDATION

Τέχνες

Burna Boy

Premiere

21 Ιουνίου, 2020, 21:00 - 21:15, ΚΠΙΣΝ

Burna Boy

Από το One World: Together at Home σε επιμέλεια της Lady Gaga, στο Summer Nostos Festival RetroFuture. Ο Νιγηριανός Burna Boy μας υποδέχεται live στο σαλόνι του σπιτιού του από το Lagos χαρίζοντάς μας μια μοναδική εμπειρία.

Χαρακτηριστικός και αυθεντικός πρωτοπόρος της σύγχρονης αφρικανικής μουσικής σκηνής, ο Burna Boy ξεσηκώνει το κοινό και συγκεντρώνει βραβεία και διακρίσεις ανά τον κόσμο. Aπό τα βραβεία Grammy και τα BRIT Awards, μέχρι τα MTV Europe Music Awards και BET Awards και τη συμμετοχή του στο σάουντρακ του The Lion King με παραγωγό την Beyonce, ο 28χρονος καλλιτέχνης έχει επιβεβαιώσει την αποδοχή του χαρακτηριστικού «Afro-fusion» ήχου του στο μουσικό στερέωμα. «Για τον Damini, όλα ήταν πάντοτε μουσική», λέει η μητέρα του –και μάνατζέρ του- αποκαλώντας τον με το μικρό του όνομα. Και είναι σίγουρο ότι όλοι όσοι ζήσουν την εμπειρία μιας συναυλίας του θα καταλάβουν ακριβώς τι εννοεί!

Στο SNFestival RetroFuture ο Burna Boy μάς δίνει μια σύντομη αλλά δυνατή γεύση του live που θα παρουσιάσει στο Summer Nostos Festival 2021.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση εδώ.